DE WESTEREEN – Glibberen over de stormbaan, een knotsgek rondje stuiteren op de rodeostier of met z’n allen meedoen aan De Alleskunner. Ook deze zomer ben je bij de Old Dutch aan het juiste adres voor een gezellige familiedag, een onvergetelijk personeelsuitje of een spetterend buurtfeest. Hier ben je gegarandeerd van volop vakantievertier!

Al meer dan 30 jaar is de Old Dutch het adres voor groepsuitjes en themafeesten. Van een knallende Faute Party tot een sfeervol Après Ski feest: het gehele jaar door verzorgt ondernemer Melle Prins de leukste partijen op maat. “Mei moai waar yn de simmer binne der in pear aktiviteiten dy’t perfekt passe”,
vertelt Melle. “Fan Sterrenslag oant ús dropping: it kin perfekt yn de simmer.”

Flink aan de bak!
Wie kiest voor Sterrenslag kan zich een middag lang uitleven tijdens uiteenlopende buitenactiviteiten. Een stormbaan en rodeostier staan klaar voor de waaghalzen. En ook een spelletje ‘brancardrennen’ mag uiteraard niet ontbreken. Daarnaast is de treindropping een succes in de zomer. “Stapts by ús yn de trein en wurdst ‘ergens’ útset”, vertelt Melle. “Mei GPS fynst it paad werom en ûnderweis komst allerhanne opdrachten tsjin.” Van vraag onderweg iemand ten huwelijk tot zet een overval in scène: ieder teamlid gaat met de billen bloot.

Op speurtocht
Wie liever z’n hersenen aan het werk zet, kiest voor een citygame waarbij je als groep de fictieve moord op de ‘muts van de Old Dutch’ moet oplossen aan de hand van clous en hints. Ook deze activiteit groeit enorm in populariteit, merkt Melle. “It liket wol wat op in escaperoom, mar dan giest by ús sels op paad mei in tablet om oanwizigingen te sykjen. It is dus noch krekt wat aktiver.”

De Alleskunner
De nieuwste aanwinst in het ruime assortiment aan groepsactiviteiten van de Old Dutch is de spelshow ‘De Alleskunner’. Een spannend en vermakelijk uitje waarin deelnemers bewijzen hoe veelzijdig en handig ze zijn. In een zaal die is omgetoverd tot tv-studio nemen de deelnemers het tijdens verrassende huis-, tuinen keukenopdrachten tegen elkaar op. Door de keuze voor zeer diverse opdrachten is De Alleskunner een absolute aanrader. “Elkenien kin meidwaan: jong én âld”, benadrukt Melle.

Sneeuw in de zomer
Na afloop van elke activiteit trakteert Melle deelnemers graag op een lopend buffet, zomerse barbecue of smakelijk diner. “Yn de simmer kin dat moai bûten yn de sinne. Ek bûten klaaie wy it hielendal oan yn de juste sfear. En fansels is alles hielendal nei winsk en smaak.” Voor de echte feestliefhebbers heeft Old Dutch ook diverse smaken in de aanbieding. Wat dacht je van een Faute Party of Country & Western themafeest. Zelfs een Après Ski feest hartje zomer behoort tot de mogelijkheden. “Snie yn de simmer: by ús kin alles”, lacht Melle.

Dit bericht is gepost in Juli. Bookmark de link.